Az egyensúlyozás lapja

2024-es évünk a 8-as számot adja, amely a Crowley tarotban az Egyensúlyozás lapja

Azt gondolom, hogy a 2023-as évünk egyfajta spirituális felvezetés volt a következő évre, hiszen mindannyiunkat egy tudatosabb elindulás irányába tereltek. Az az igazán jó és hasznos, ha ezt akkor is csináljuk és működtetjük, ha nincs külső rásegítő tényező, hanem mi magunk már így működünk.

A kép egy erőteljes ábrázolása a középpontban maradásnak, itt se jobbra, se balra nem billen a mérleg …még. 

Az igazság egyiptomi istennője Maat látható, amint egy hatalmas kardot tart a kezében, amely a világosság kardja (Kardok Ásza). 

A kék szín a szellemiséget, a gondolatokat, a zöld a kreativitást képviseli. 

Nos az Egyensúlyozás lapja igen sokrétű üzenetet hordoz, nézzük melyek ezek. 

Minden dolog a földi létben egyensúlyra törekszik, kiegyenlítődik. Akár akarjuk, akár nem ez, így működik. Tudatos hozzáállással ezt nagyszerűen el lehet fogadni. Azaz első körben, ha bármilyen külső hatás is ér, azt megfigyelem, elfogadom. Nem háborodom fel azon, ha nehézség és mondjuk fájdalmas tapasztalat ér, nem küzdök ellene, mert el tudom fogadni azáltal, hogy felismerem miért történik. Nem merülök el a szenvedésben és a drámában. Nos, tudom ez nem könnyű. De aki tudatosan igyekszik élni, ott ez sokkal könnyebb megélés. Ha pozitív tapasztalás történik, azt is bölcs nyugalommal fogadom. 😊

Az egyensúlyozás lapja

Amire nagy szükség mutatkozhat ennél a lapnál, az a belső béke, az önuralom, egy feltétlen bizalom a nálunk nagyobb erőben. 

Ezek legyenek a tarsolyodban minden nap! Hiszen tudjuk, hogy nincsen fent lent nélkül, külső belső nélkül, minden de minden kiegyenlítődésre törekszik. 

Ne engedd meg a külső hatásoknak, hogy végletesen kibillentsen és kifordítson önmagadból. Ne engedd be a negatív gondolatokat és a lehúzó erőket! Maradj mindig lehetőleg középpontodban és onnan minimális amplitúdon mozogj! Meditálj, dolgozz mindig azon, hogy a lelki béke legyen a jellemző a napjaidra! Ez nyilván igényel egy kitartó belső munkát, amelynek eredményességét ebben az évben lehet majd tesztelni. 

Szélsőségeket láthatunk és tapasztalhatunk majd a világban, az nem mindegy ezt hogyan reagáljuk le. 

Az elmúlt évek történései most ki fognak egyenlítődni. Ki mint vetett, úgy arat majd. 

Akiben nincsen hála, önelégült, birtokló, másokat manipuláló, az lehetséges, hogy meglepődik majd élete eseményein. Aki hálatelt szívvel él, embertársai javára, szeretettel teszi a dolgát, nagy eséllyel pozitív fordulatokat élhet majd meg. 

A lényeg az, hogy bármi is történik velünk, nézzünk mélyebbre, lássuk meg a helyzet tanítását! Legyünk békében magunkkal és a világgal egyaránt! 

Kívánok mindenkinek olyan 2024-es évet, amely számára a legjobb és a legfőbb jót szolgálja! 🤗😇🙏

“Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük.”

Andrew Matthews

A fenti elemzés egy általános üzenet az évre. Amennyiben személyre szóló útmutatást szeretnél, várom jelzésed az elérhetőségeimen.