Vizdák Andrea

Tarot elemzések

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem vagyok jósnő és nem jóslást készítek. Miért fontos ez? Mert tapasztalataim szerint a legtöbb jóslás nem utakat mutat, hanem egy adott irányt vázol fel. Ez pedig sokszor olyan, mint egy ítélet, amin nem lehet változtatni. Hiszem azt, hogy mindig több lehetőségünk van, utak vannak, melyeket mi választhatunk meg a szabad akaratunkból. 😊 

Lehetőség van a személyes tanácsadásra Budapesten vagy akár telefonos konzultációra (amely egy órás). Készítek személyes írásos tarot elemzéseket, amelyek a következők (nagyjából 3/6 hónapos intervallumra):

  1. A "jelen helyzet" elemzéshez javaslom megfogalmazni, miért szeretnéd az elemzést és milyen kérdésekre keresed a választ, mit szeretnél önmagadban előmozdítani! Ez nem mindig könnyű, de hasznos. Ez az elemzés inkább ajánlott annak, aki az önismereti utat járva szeretné tudni, hol tart most, vannak-e blokkjai és javasolt-e neki valamilyen változtatás vagy irányváltás.
  2. A kapcsolati elemzés (kapcsolat nélkül a szerelmi életed rövid távú elemzésének felel meg). Itt is érdemes megfogalmazni, hol érzed a megakadást, vagy mit szeretnél előmozdítani, hogy jobbá válhasson a kapcsolat.
  3. A teljes elemzés, amely a jelen és a kapcsolati elemzés egyben, kedvezményesen.
  4. Éves elemzés (2023-ra). Az éves elemzés tartalmaz minden hónapra lebontva, azaz 12 hónapra egy mini üzenetet a tarot lapjaiból, amelyre érdemes figyelni, amely meghatározó lehet az adott időszakban számodra. Elősegíti azt, hogy könnyebben vedd az akadályokat egész évben.
  5. Havi tarot üzenet. Ez egy segítő előrejelzés és iránymutatás az adott hónapra, a facebook-os oldalamon olvasható heti tarot üzenet mintájára.
    Kiemelve, hogy az adott hónapban mire érdemes figyelni és milyen hatásokra számíthatsz.
  6. Angyalkártya üzenet 3-6 hónapos intervallumra. Ez egy újdonság, nagyon szép és emelő hatású elemzés. Egy témakörre érdemes kérni.

    Minden elemzéshez ajándék a mini tarot születési dátumból, amely tartalmaz egy számolt életlapot, valamint az adott év és a következő év éves fejlődési lapját (a születési dátumod szükséges hozzá).